Nyomtatás

Számos megkeresés, érdeklődés érkezett hozzánk az Önök részéről (és más, nem tag vállalkozás részéről is) a programmal kapcsolatban.

Általános vélekedés, hogy ha valami így indul (egy nem túl bonyolult hitelkonstrukciót készítenek elő hosszú hetekig, megtöltik szűrő opciókkal, majd amikor elindítják, pár perc után bedöglik az egész a nevetségesen inkompetens irányítás és rendszer miatt), akkor a folytatása ki tudja, milyen lesz - talán jobb ne foglalkozni vele.

A felvetésekre, szakembereknél és bankoknál érdeklődve, a válaszokból a csatolt információs anyagot raktuk össze a mikrovállalkozásokra kihegyezve. Röviden:

Összességében elmondható, hogy különösen annak az egészen kis cégnek, akit csak ez a hitel mentene meg, nem ajánljuk a lehetőség igénybe vételét. Ez nem azoknak segítség.

Ha úgy dönt valaki – és tapasztalatunk szerint viszonylag nagy az érdeklődés -, hogy igénybe veszi, akkor a regisztrációtól kezdve ajánlatos szakember segítségét igénybe venni. Ez a szakember lehet a könyvelő, de akár egy ezen a téren járatos intézmény képviselője is (pályázatíró cég, stb.).

További részletek: letöltés