Nyomtatás

 

Vasárnap, május 14-én 14:00 órától kerül sor a IV. Vállalkozz Okosan székelyföldi üzleti terv vetélkedő döntőjére a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal Szent István termében.

A rendezvény szervezői a BKG Református Kollégium, a Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége (SZMVSZ) és Székelyudvarhely Önkormányzata.

A kezdeményezők célja a rendezvénnyel kettős: az egyértelmű oktatási és kiemelten vállalkozásorientált oldal mellett fontos szempont, hogy erősítheti az összetartozás érzését, tapasztalati tőkét, támpontokat adhat a szülőföldön maradáshoz – megmaradáshoz.

Egy évről évre fejlődő rendezvényről beszélünk, amely idén először 2 napos helyszíni jelenléttel rendelkezik (szombaton nívós szakmai előadásokon vehettek részt a 12 csapat tagjai), valamint bekerült az Oktatási Minisztérium hivatalos versenynaptárába is – nem utolsó sorban szervezőként megjelent a már említett Székelyudvarhely Önkormányzata is.

A versenyre kereken 50 csapat regisztrált Székelyföld 9 városából, 15 neves középiskolájából.

Ezennel tisztelettel meghívjuk az SZMVSZ tagjait a vasárnap 14:00 órától sorra kerülő ünnepélyes megnyitóra, döntőre, eredményhirdetésre!