Nyomtatás

Nyolc területen nyújt ingyenes tanácsadást a kis cégeknek az SZMVSZ. A lehetőség nem csak a szervezet tagjainak szól.

A hamarosan negyedik születésnapját ünneplő Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége heti rendszerességgel indít szaktanácsadást vállalkozók számára. Az SZMVSZ célja, hogy egy vállalkozás életét érintő összes témával foglalkozzanak, és minden kérdésre választ tudjanak adni.

A tanácsadásra minden területről egy szakembert kértek fel, így könyvelési és adózási kérdésekben Szilágyi István, védjegyekkel és szabadalmakkal kapcsolatosan Adelina Stanciu, cégbejegyzéssel és -módosítással kapcsolatosan Moldován Emil, marketing kérdésekben Farkas Levente, jogi témákban Géczi Levente, tűzvédelemmel kapcsolatosan Miklós László fog az érdeklődők rendelkezésére állni. Környezetvédelmi kérdésekben Varga Zita Annához lehet majd fordulni, a munkavédelmi témákkal kapcsolatosan pedig még folynak az egyeztetések a szaktanácsadó személyét illetően.

A mindenki számára nyitott tanácsadások fogadóóra-szerűen működnek, ezekre előre kell feliratkozni. A tervek szerint hetente 1-2 témában lesz fogadóóra, ezeket időben nyilvánosságra hozzák. Február 21-én szabadalmakkal és védjegyekkel kapcsolatosan lehet érdeklődni 11 és 13 óra között, február 27-én a környezetvédelmi témák kerülnek sorra 17 és 18 óra között, míg február 28-án cégbejegyzéssel és -módosítással kapcsolatosan kérdezősködhetünk, szintén 17 és 18 óra között. A tanácsadók fogadóóráira a 0748-384.593-as telefonszámon, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy az SZMVSZ székhelyén, a Kossuth Lajos utca 43 szám alatti irodában lehet előzetesen iratkozni.