Nyomtatás

Számos újdonsággal jelentkezett az idén immár negyedszerre megszervezett húsvéti vásár. A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége és a Polgármesteri Hivatal közös szervezésében zajló eseménynek ezúttal is a Márton Áron tér adott otthont, ahol a szabadtéri sátrakban 80 helyi termelő és kézműves kínálta termékeit a nagyhéten, március 26-a és 28-a között.

Főként húsvéthoz köthető étkeket, ajándéktárgyakat lehetett vásárolni a három naposra duzzadt rendezvényen. A nagyhétre való tekintettel nem szerveztek szórakoztató programokat, de nem maradtak el a gyermekek számára szervezett foglalkozások és versenyek. A húsvéti tojásfestő versenyre egy saját kezűleg dekorált tojással lehetett benevezni legkésőbb március 28-a, csütörtök 15 óráig az Info standnál. Idén is díjazták a legszebb húsvéti asztalt, maguk a vásárlók szavazhattak erről. Lehet közös fotót készíteni a Tavasz Tündérrel, ezeket a képeket a Facebook közösségi portálon versenyeztetik meg, az elsőt ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Nyerteseink a következő személyek:                 

Tojásfestő verseny:
- 0 -7 évesek, I díj Gavrila Szabó Andrea
- 8 - 10 évesek, I díj Gavrila Szabó Eszter
- 11 - 14 évesek Sándor Biborka

Legszebb húsvéti asztal:
- Salamon Éva

Bőség kosár tulajdonosa:
- Pál Béla

A vásár szervezői köszönik szépen a Deák Hús kft., az Elk Farm kft. és a Székelyföldi Legendárium felajánlásait, ajándékait.

 

.