Folytatja a román nyelvtanfolyamok szervezését az SZMVSZ!

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége nagy sikerrel szervezte meg az elmúlt év utolsó negyedévében azt a képzést, amelynek eredményesége folytán, annak mintájára újra meghirdetésre kerül a tanfolyam.

Emlékeztetőül: a képzés tárgya a román nyelv elsajátításának elősegítése olyan magyar anyanyelvű 18 évüket betöltött személyek, vállalkozók és munkavállalók számára, akik a térségre jellemzően rendelkeznek egy alap szókinccsel, illetve értenek is valamennyit, de nem képesek folyékonyan mondatot alkotni. Ennek megfelelően a célunk a folyékony beszédkészség kialakításának segítése, de nem feltétlenül tökéletes nyelvtani helyességgel vagy irodalmi minőségben.

A képzés összesen 32 órás (kb. 2 hónap), heti 2x2 órában zajlik, mindig 17:00 órától, 6 személy/fő csoportban. Helyszín a székelyudvarhelyi Városi Könyvtár, tervezett kezdési időpont január 22.

A képzés díja SZMVSZ tagoknak 250 lej, másoknak 280 lej.

További esetleges információkért, iratkozásért érdeklődni lehet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mailcímen, vagy a 0741-085.626-os telefonszámon.

Helyek a regisztráció sorrendjének függvényében!