Román nyelvtanfolyam: áprilistól újabb két csoportot indít az SZMVSZ!

Harmadik alkalommal indít román nyelvtanfolyamot a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége.

Az eddigi képzések mintájára, ezúttal is a fő cél a román nyelv elsajátításának elősegítése olyan magyar anyanyelvű 18 évüket betöltött személyek, vállalkozók és munkavállalók számára, akik a térségre jellemzően rendelkeznek egy alap szókinccsel, illetve értenek is valamennyit, de nem képesek folyékonyan mondatot alkotni.

A képzéssel szembeni alap elvárás tehát a román nyelv elsajátítása folyékonyan beszélgető, ún. „konyhanyelv” szintjén, nem feltétlenül nyelvtani helyességgel, vagy irodalmi minőségben - egy olyan elvárás, amely úgy a helyi munkavállalók, mint munkaadók részéről első lépésként egy elégséges szinvonalat jelenthet.

A képzés ezúttal is összesen 32 órás, heti 2x2 órában zajlik, 6 személy/fő csoportban, illetve a helyszín ezúttal Székelyudvarhelyen a Bethlenfalvi út 165 sz. alatti előadóterem.

A képzés május 05-től indul, a díja pedig, SZMVSZ tagoknak 250 lej, másoknak 285 lej.

A képzés a Bethlen Gábor Alap támogatását élvezi!!!

További információkért, iratkozásért érdeklődni lehet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mailcímen, vagy a 0741-085.626-os telefonszámon.

Helyek a regisztráció (díj kifizetése) sorrendjének függvényében!