2018. április 05-én, csütörtökön 17:00 órától a Szövetség konferenciát szervez az adóügyi újdonságokról, módosulásokról.

A konferencia apropóját az elmúlt időszakra jellemző, szinte heti rendszerességgel tapasztalható módosítások adják, melyek ezúttal - az elmúlt hetek történései és nyilatkozatai alapján - nagy vonalakban megállapodottnak, az idei évre legalábbis véglegesnek tűnnek - nem utolsó sorban ugyanakkor meglehetősen új szempontokat, előírásokat tartalmaznak.

A konferencia tervezett célközönsége ugyanakkor nem csak az instabil, naponta változó törvények között elvesző kisvállalkozók, hanem az a nem kevés számú vállalkozást tervező fizikai személy is, akik az előbb említett módosítások alapján nem igazán tudja eldönteni, a tervezett tevékenységhez és jövőképhez melyik vállalkozási/jogi formát is válassza.

A konferencia előadói az Adó- és Pénzügyi Igazgatóság részéről Katona Hajna, illetve Mihály István Csaba mint pénzügyi menedzementtel foglalkozó szakember, végül pedig egy, a cégek bejegyzésével, cégmódosításokkal foglalkozó vállalkozás vezetője, Moldován Emil lesznek.

A konferencia helyszíne a székelyudvarhelyi Hagyományőrzési Forrásközpont.

Regisztrálni (a részvétel ingyenes) itt lehet: regisztráció