Angol nyelvet gyakorló nyelvtanfolyam indul felnőtteknek az SZMVSZ szervezésében!

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége október végétől megszervezi felnőttek számára az angol nyelvet gyakorló képzést.

A képzés tárgya az angol nyelv elsajátításának elősegítése olyan magyar anyanyelvű 18 évüket betöltött személyek, vállalkozók és munkavállalók számára, akik rendelkeznek egy alapszókinccsel, de nem képesek folyékonyan mondatot alkotni („álkezdő” szint).
Ennek megfelelően a célunk a folyékony beszédkészség kialakításának segítése, de nem feltétlenül tökéletes nyelvtani helyességgel vagy irodalmi minőségben.

A képzés összesen 32 órás (kb. 2 hónap), heti 2x2 órában zajlik (kedden és csütörtökön), mindig 09:00 órától, 6 személyes csoportban.

Helyszín a székelyudvarhelyi Forrás utca 11. számon elérhető nyelvstúdió, tervezett kezdési időpont október 29.

A képzés díja: SZMVSZ tagoknak (vállalkozóknak, illetve általuk delegált munkavállalóknak) 320 lej, másoknak 380 lej.

A tanfolyam végeztével az érdeklődők opcionálisan ECL nyelvvizsgát tehetnek, melynek megszervezése, költségei nem képezik jelen képzés tárgyát!

További információkért érdeklődni lehet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mailcímen, vagy a 0741-085.626-os telefonszámon.

Helyek a regisztráció sorrendjének függvényében!
Regisztrálni személyesen lehet az SZMVSZ irodájában, előzetes telefonos/emailes időpontegyeztetéssel.