• EUR [ 1 Euró ] = 4.708 lej
  • USD [ 1 Amerikai dollár ] = 4.137 lej
  • GBP [ 1 Angol font ] = 5.319 lej
  • HUF [ 1 Magyar forint ] = 0.0147 lej
Tagok
Programok

 

Román nyelvtanfolyamot szervez az SZMVSZ. Partner a Városi Könytár.

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége román nyelvtanfolyamot szervez olyan vállalkozóknak, illetve munkavállalóknak, akik keveset értenek és még kevesebbet beszélnek románul, viszont szivesen sajátítanák el a nyelvet társalgási szinten, kis csoportokban, beszélgetve.

A tanfolyam októberben kezdődik, helyszíne a Városi Könyvtár mini-konferenciaterme.

A részletekkel kapcsolatban érdeklődni lehet az office[at]szmvsz.ro címen, illetve a 0741-085.626-os telefonszámon lehet.

 

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége idén is lehetőséget biztosít tagjainak kedvezményesen való megjelenésre a hét végén Székelyudvarhelyen megrendezendő Őszi Vásár keretében.

Az Őszi Vásár részeként megszervezett konferencia programja:

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége 2017. júliusában felmérést készített, amelyben vizsgálta a székelyudvarhelyiek kivándorlással kapcsolatos véleményét.

A felmérés eredménye innen tölthető le: dokumentum.

 

Dimén Hunor Dénes, a Székelyudvarhelyi Közpénzügyi Hivatal igazgató és Katona Hajna, a Székelyudvarhelyi Közpénzügyi Hivatal osztályvezető előadása

Letöltés: itt

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége 2013. március 26-28 között szervezi meg a IV. Húsvéti Vásárt, a rendezvény helyszíne a Márton Áron tér. A szabadtéri sátrakban több mint 70 kiállító (tej-, gyümölcs- és húsfeldolgozók, méz és péktermékek, kézművesek, népművészek) mutatja be és kínálja eladásra termékeit. A termékbemutatót a kézművesek, a Városi Könyvtár és a Haáz Rezső Múzeum által szervezett kiállítások, foglalkozások (tojásfestés, nemezelés, üdvözlő kártya készítés, tűzzománc készítés, csomózás, szalmafonás ) színesítik és térzene teszi hangulatossá.

A vásár ideje alatt szervezzük meg a gyermekeknek a húsvéti tojást készítő versenyt. Minden versenyző egy saját kezűleg dekorált tojással nevezhet be legkésőbb március 28-án, csütörtökön 15 óráig. A leadott tojásokból a zsűri választja ki a legsikerültebbet, amelyet értékes díjjal jutalmazunk.

A IV. Húsvéti Vásár hivatalos, megnyitójára március 26-án, kedden délben 12 órakor kerül sor. A megnyitóbeszédeket követi az Udvarhelyszék Fúvószenekar előadása.  

A IV. Húsvéti Vásár március 26-28, kedd-csütörtök 10-19 óra között tart nyitva és várja látogatóit.  

Tudnivalók a meghirdetett versenyekről:

Verseny gyermekeknek: - a húsvéti tojásokat csütörtökön du. 3 óráig lehet leadni az Info sátorban, eredményhirdetés, díjazás délután 5 órakor.

Legszebb húsvéti asztal: - a vásár látogatói legkésőbb csütörtökön du. 4 óráig, az Info standnál levő    szavazólapokkal voksolhatnak, kiértékelő, díjazás du. 6 órakor.

Kié lesz a legnépszerűbb fotó ??? A Húsvéti Vásár ideje alatt készíts közös fotót a Tavasz Tündérrel és

küld el az SZMVSZ-nek (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Mi feltöltjük Facebook oldalunkra és indulhat a "like".

Aki egy hét alatt a legtöbb szavazatot kapja hatalmas ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Beküldési határidő:

március 29. Szavazási határidő: április 5.

Főtámogató: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

További információkat az SZMVSZ iroda elérhetőségein kérhetnek: munkanapokon 9-13 óra között a 0748-384-593 telefonon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Tisztelettel,

Jakab Áron Csaba

SZMVSZ elnök

 

 


 
 

Letöltés: itt

Partnerek

  • Albert Schweitzer Alapítvány
  • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt
  • Hargita Megye Tanácsa
  • Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV)
  • OSIM: Szabadalmi- és Védjegyoltalmi Hivatal
  • Református Kollégium, Székelyudvarhely
  • SilCris Invest Kft.
  • Star rádió
  • Székelyudvarhely Önkormányzata